icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Åre Fotpall Beige 70x110 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
SleepoHome

Åre Fotpall Beige 70x110 cm


3 990 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 6-8 veckor

  • Perfekt komplement till soffan Åre 
 
  • Sits stoppad med dun & nozag-fjädrar för god komfort

 

  • Rymlig förvaring under dynan

Åre fotpallen är det perfekta komplementet till en av våra mest omtyckta soffor - Åre. Fotpallen erbjuder extra komfort och gör att du kan sträcka ut fötterna även om du sitter i soffan. Men fotpallen går även bra att använda på egen hand tack vare den snygga designen. 

Åre är klädd med ett tyg i en blandning av polyester, bomull, viskos och linne. Kombinationen har satts ihop för att skapa ett tyg som inte bara ser bra ut men som dessutom är oerhört skonsam och mjuk mot huden samtidigt som det är slitstarkt. Tyget på dynan är avtagbart och går att kemtvättas.


Fotpallen har ett förvaringsutrymme på ca 95x18x60 cm där du kan förvara sådant som kan vara skönt att ha nära till hands i vardagsrummet. Fotpallens ben hittas i förvaringsutrymmet vid leverans. 

Varumärke SleepoHome
Storlek Yttermått (BxHxD): 110 x 44 x 70 cm
Sitthöjd 44 cm
Sittplymå Duntopp. 35 kg kallskum.
Stomme Trä & Plywood
Slitstyrka tyg 80 000 Martindale
Färg Beige

SleepoHome

SleepoHome är våra handplockade produkter med allt från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Sleepo har en lång erfarenhet av möbler & inredning, och har under snart ett decennium hjälpt till att inreda hem över hela Sverige.

Leveranstid 6-8 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.