icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Amy Fåtölj Beige har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Amy Fåtölj Beige


3 250 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: Fåtöljer RGE

Fåtöljen Amy har elegant rundade linjer och smakfulla detaljer som tillsammans med den knappförsedda ryggstödet samt det behagliga bomullstyget med plyschstruktur skapar en lyxig känsla.

 

Beskrivning
Material: Textil/Plywood/Björk
Mått (BxDxH): 71,5 x 72,5  x 79 cm
Tyg: 100% bomull
Ram: Furu och Playwood
Ben: Massiv björk
Fyllning (Rygg och sits): Polyuretanskum
Sitthöjd: 41 cm
Sittdjup: 52 cm
Ryggstödshöjd: 45 cm
Benhöjd: 19 cm
Bentjocklek:3-6,5 cm
Armstöds höjd: 20 cm
Armstöds bredd: 8 cm
 
Varumärke RGE
Färg Beige

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.