icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Adamsbro Equi Prydnadskudde Ljusblå 40x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Adamsbro

Adamsbro Equi Prydnadskudde Ljusblå 40x60


959 kr

Rek pris: 1 199 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Equi är en prydnadskudde från Adamsbro i en sammetskvalitet. Kudden har en equestrian stil med ett hästbetsel motiv och en ljusblå färg. Sammeten är mjuk och har en härlig textur. Lyxa till soffan, fåtöljen eller sängen med den här prydnadskudden och para gärna ihop den med andra kuddar från Adamsbro i olika färger, mönster och storlekar.


Var god notera att en fjäderfylld innerkudde ingår. 

Varumärke Adamsbro
Material Sammet
Färg Ljusblå
Material Sammet
Adamsbro

Adamsbro

Adamsbro Equestrian Lifestyle är ett livsstilskoncept för ditt hem. Inspirationen är hämtad från natur, gårdsliv och kärlek till hästar. Skaparen bakom märket är Lotta Lindsten, en hoppryttare med bakgrund inom modebranschen.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.