icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Accent Soffbord Marmor 50x50 Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Accent Soffbord Marmor 50x50 Mässing


1 450 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar
Mer från: Soffbord RGE Marmorbord

Accent soffbord är ett kvadratiskt marmorbord med en minimalistisk, industriell design. Soffbordet består av en äkta grå marmorskiva på ett stadigt underrede av Mässing. Den ljusa fräscha marmorn med grå ådring och skiftningar ger ett klassiskt och elegant intryck och passar ihop med nästan vilken inredning som helst. Då skivan är av äkta marmor är varje exemplar unikt, vilket kan ge skillnader i nyans och ådring men vilket är en stor del av charmen med natursten. Med ett marmorbord ur Accent-serien sätter du pricken över i:et oavsett vilket rum du väljer att ställa det i. 

Accent-serien innehåller soffbord, sidobord och avlastningsbord i flera storlekar och färger. Du finner alla varianter här.

Specifikationer 

Material: Marmor/ mässingsfärgat stål

Färg Bordskiva: Grå/Vit

Färg Underrede: Matt mässingsfärgat stål

Mått

Höjd: 53 cm

Bredd: 50 cm

Längd: 50 cm

 
Skötselråd

Marmor är ett poröst material som är känsligt för spill. Man ska alltid torka upp allt man spiller på marmorn omgående. Vid skötsel av marmor ska man tänka på att marmorn är känslig mot syror. Därför ska man aldrig använda sura rengöringsmedel.

Medel för avlägsnande av kalkbeläggningar, som exempelvis toalettrengöringsmedel är skadliga och orsakar frätskador. Andra sura vätskor som vin, ättika, vinäger, fruktjuice, kolsyra, kaffe etc är också skadliga.

Använd rengöringsprodukter avsedda för stenar. För daglig rengöring använd en disktrasa som fuktas med vatten. Vanligt såpvatten räcker långt. Vid grövre smuts kan du t ex använda ren alkohol eller thinner. Torka bort rengöringsmedlet med en disktrasa. Eftertorka ytan med en vattenfuktad trasa.

Varumärke RGE
Färg Mässing

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.