• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Tempurmadrasser

Tempurmadrasser 

En av de viktigaste investeringarna du gör för dig själv är din säng och madrassen. Om du sover gott om natten så har du ökat dina förutsättningar att vakna pigg, glad och utvilad för att ta tag i dagens bestyr. Den kanske bästa investeringen du kan göra för sängen är en tempurmadrass eller tempur bäddmadrass. Materialet i Tempurs produkter är unika och med sällsynta egenskaper. 

Resultat av byte till Tempur

När du beslutar dig för att byta din madrass eller bäddmadrass till produkter från Tempur så kommer det inte dröja förrän du upptäcker resultaten. Du kommer sova lugnare, få en helt annan avlastning på kroppen och känslan när du vaknar är en annan. När du ligger på en tempur bäddmadrass får du en känsla av viktlöshet och sovkomforten med produkter från Tempur är makalösa. Materialet formas och anpassas efter dina kroppsformer vilket ger avlastning och rätt stöd. Risken för felaktiga sovställningar minskar drastiskt.

Dessutom är materialet temperaturkänsligt vilket innebär att din kroppstemperatur stabiliseras och du slipper stora temperaturskillnader och -pendlingar. Ytterligare en god effekt av tempur bäddmadrass och andra produkter är att de förbättrar din blodcirkulation. Materialet i Tempur minskar kroppsrörelserna med upp till 80 % under nattsömnen och ger därför en lugnare och mer avslappnad sömn. Om du vill komplettera med andra produkter från Tempur så finns det exempelvis kuddar, örngott och sängar i olika utföranden. 

Bakgrund

Materialets historia sträcker sig tillbaka till 70-talet då rymdforskning hos NASA ledde fram till ett material som skulle komma att hjälpa astronauter vid rymdfärder. Främst vid starten, då trycket är stort, behöver astronauterna ett material som hjälper till att avlasta. Materialet man forskade fram kom så småningom att vidareutvecklas av Tempur för produkter till privatpersoner, sjukhus och boenden över hela världen. Patienter som ligger mycket i sängen får lätt tryckskador. Men tempurmadrasser och andra produkter minskar risken för tryckskador avsevärt.

Tempur är ett globalt varumärke och företag som vid sina produktionsanläggningar tar fram tryckavlastande produkter för din sömn. 1991 såldes de första kuddarna och de blev snabbt en succé. Utvecklingen har gått framåt och mött behoven hos kunderna världen över. Idag säljs dagligen sängar, tempurmadrasser och bäddmadrasser, kuddar, örngott och andra tillbehör. Sängarna från Tempur täcker en bred behovsbas och erbjuder allt från mindre modeller av enkelsängar till dubbelsängar och den populära kontinentalsängen. Produkter från Tempur ökar kvalitén och sovkomforten hos unga som äldre, oavsett hur sovvanorna ser ut. Investera i en skönare och bättre nattsömn du också!