Ring vår kundtjänst (Mån-Fre 8.30-17.30): 08-20 87 70 Kundtjänst | Om Sleepo | Frågor och Svar

Över 15000 kunder!

Alltid 14 dagars öppet köp:

På Sleepo.se kan du alltid byta eller returnera dina produkter 14 dagar efter uthämtad leverans med full återbetalning.

Alltid prisgaranti:

På Sleepo.se vill vi att du alltid ska känna dig trygg med att vi erbjuder dig marknadens bästa priser. Om du skulle hitta ett billigare pris på ett annat ställe ser vi alltid till att matcha priset och ersätta dig med mellanskillnaden.

Ingen fakturaavgift:

På Sleepo.se är det alltid 0kr i fakturaavgift, oavsett köpesumma.

Alltid Fri frakt och fri retur i hela Sverige:

På Sleepo.se är det alltid fri frakt och fria returer i hela Sverige på alla varor.

Bortforsling av sängar & möbler

På Sleepo.se kan du alltid välja till bortforsling i och med din beställning av sängar och möbler. Vid din leverans tar vi då med oss din gamla säng eller möbel och lämnar den på en återvinningscentral. Detta val gör du i kassan. 

Inbärning

På Sleepo.se har du alltid möjlighet att välja till inbärning av din nya säng eller möbel. Vi bär då in din säng/möbel i ditt hem. Detta val gör du i kassan. 


Suwem

Våningssängar, familjesängar, växasängar, trevåningssängar och loftsängar är några av de olika typer av sängar som Suwem säljer. Det flexibla konceptet bygger på att man enkelt kan ändra t ex en våningssäng till en enkelsäng och en loftsäng. Allt utgår ifrån en säng som är 90, 120 eller 140 cm bred. Alla familjesängar är 90x200 cm i översängen. Läs mer

Suwem


Suwem

AS Suwem grundades 1 september 1992 och är ett av Estlands största företag. Suwem tillverkar och säljer alla tänkta möbler för barn och ungdom. Det finns två olika serier från Suwem, Basic och Fööniks. Basic serien är lite nättare och Fööniks serien en lika smart serie med en robusthet som saknar motstycke.