• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Pellevävare

Pellevävare

Namn Pris Nyheter Popularitet

Pellevävare morgonrock

Svenska Pelle Vävare är ett företag med anor som sträcker sig mer än 100 år bakåt i tiden. Morgonrockar har alltid varit en av deras signaturprodukter och med tiden har märket förfinat sin goda känsla för material och detaljer.

Svep in dig i en superskön morgonrock

En Pellevävare herrmorgonrock är ett en lyxig morgonrock i frotté som snabbt kan bli ett av dina favoritplagg. Inte bara på morgonen utan varför inte på bryggan eller efter ett bad på kvällen. Pellevävare har morgonrockar i herrmodell i flera färger och i storlekar från small till xxl. Materialet är ren bomullsfrotté av högsta kvalité. Ett lika skönt som lättskött material.

Pellevävare gör tidlösa kvalitetsmorgonrockar

Om du letar efter bekvämlighet utöver det vanliga och ett plagg du kan vara dig själv i är en Pellevävare dammorgonrock i modellen Pellevävare morgonrock Torekov ett mycket bra alternativ. Matcha med ett par varma tofflor så har du en lika stilig som mysig outfit för den tidiga timmen och för hemmakvällar. Varumärket Pellevävare står för en lång hantverkstradition och högsta möjliga kvalitet.

På Sleepo hittar du handplockade kvalitetsprodukter

På Sleepo kan du hitta en fin Pellevävare morgonrock på rea. Även våra ordinarie priser är låga men det som är vårt viktigaste signum är att vi enbart säljer produkter till hemmet som håller hög klass. Självklart bjuder vi på frakten och du har öppet köp i 14 dagar efter din beställning.