• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
            till 15 jan!

Hängmattor

Softa hela sommaren i en Fatboy hängmatta

Fatboy är företaget som tänker utanför ramarna och skapar möbler för en skön livsstil med fokus på avslappning, kreativitet och humor. Headdemock tillverkades för alla som vill vara upptagna med att göra ingenting.

Den sköna hängmattan för två

Headdemock är den perfekta möbeln för sköna lata stunder i trädgården vare sig du är ensam eller tillsammans med någon. Den rymmer 2 personer och är fäst i en kraftig och säker ram och behöver inga rep eller träd för att monteras. Den är tillverkad i ett tåligt och vattenavvisande lättskött polyestertyg och finns att få i ett stort urval av härliga färger.

Du är värd den skönaste vilan

Fatboy Headdemock utomhussäng har länge varit populär i kategorin trädgårdsmöbler. Den vänder sig till dig som är värd det bästa för fritiden, vare sig det är en välbehövlig tupplur eller en stund med en god bok. För att kunna ha den ute hela sommaren utan rädsla att den förstörs finns nu ett överdrag som hindrar UV-strålarna att bleka den och som dessutom skyddar mot regn och annat som kan falla ner från träd och fåglar.

Sleepo väljer de bästa varumärkena

Sleepo erbjuder dig att köpa Fatboy hängmatta på rea. Unna dig du också den sköna trädgårdssängen. Vi levererar snabbt och fraktfritt och om du mot förmodan vill returnera den står vi även för returfrakten. Med 14 dagars öppet köp handlar du tryggt och säkert hos oss.