• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
            till 15 jan!

Tempur Sovkudde Original

Leveranstid: 1-3 vardagar
Se Örngott

Välj till Örngott

Tempur formsytt Örngott Original, Millennium Vit

Tempur formsytt Örngott Original, Millennium Vit

+224 kr

* Obligatoriska fält

Rek pris: 910 kr

819 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Sovkudden Original har utvecklats i samarbete med sjukgymnaster för att garantera att den formar sig exakt efter nackens och huvudets konturer, och därmed ger perfekt stöd och avlastning för nack och axelmusklerna.

Originalmodellen är en kudde som rekommenderas för personer som vill ha en kudde med goda stödegenskaper och/eller personer med rygg eller nackvärk. Designen följer din naturliga kurva och stödjer ditt huvud, nacke och axlar för att hjälpa din ryggrad anpassa sig och ge dig en perfekt nattsömn.

Passar personer som sover på sida eller rygg.

Finns i tre olika storlekar:
Small = För personer med smalare axlar, eller för den som söker en lägre kudde. (Mått: 50x31x8/5 cm)
Medium = Vanligaste storleken, passar de flesta. (Mått: 50x31x10/7 cm)
Large = För personer med bredare axlar. (Mått: 50x31x11,5/8,5 cm)

Tempur sovkudde Original fick "Bäst i test" Aftonbladet Hälsa 2003-07-08. Tempur Original är märkt som medicinteknisk produkt klass 1.

En bra kudde som ordentligt stödjer ditt huvud och hals i en bekväm stälning, är avgörande för att kunna njuta av din bästa nattsömn. Att välja rätt kudda kan förbättra din sovposition på natten och kvaliteten på din sömn. Det temperaturkänsliga material som används i alla TEMPUR kuddar mjuknar när det svarar på din kroppsvärme, och anpassar sig till din naturliga böjning av ditt huvud och hals och ger optimal komfort och stöd. Detta gör att du kan slappna av och njuta av en mer vilsam sömn.

Kuddöverdraget är i mjuk Jersey av hög kvalitet för fantastisk komfort. 99% polyester, 1% elastane. Överdraget är tvättbart i 60°C. Obs! Kudden går ej att tvätta, endast överdraget.

3 års garanti

TEMPUR rekommenderar att man vid köp av en sovkudde kompletterar med Örngott Original, Millennium Vit.
Örngotten är formsydda i stretchmaterial för att inte komforten ska bli lidande samt för att förlänga livslängden på produkten.

Om Tempur: 
TEMPUR är ett unikt, temperaturkänsligt material som formar sig efter din kropp. Mjukt där du vill ha det och fast där du behöver det™. En TEMPUR Madrass kommer låta din kropp hitta sin mest bekväma position och stödja den där, den kommer ge dig en känsla av viktlöshet och den bästa möjliga nattsömnen.

När Tempurs produkter gjordes tillgängliga för allmänheten 1991 blev det en omedelbar succé. Idag vänder sig människor i över 76 länder världen över till Tempur för att ge dem bästa möjliga stöd och komfort som varumärket ger.

 

Specifikationer

Leveranstid 1-3 vardagar
Varumärke Tempur
Tvättråd Överdraget är avtagbart och går att maskintvätta i 60º C. Obs! Kudden går ej att tvätta, endast överdraget.

Leverans

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating