• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
            till 15 jan!

Tempur Cloud Madrass 21 - 90x200cm

Leveranstid: 2-5 vardagar
se tillval

Tillval: Bäddmadrasskydd

Tempur Madrasskydd för Kombimadrass-90 x 200 cm

Tempur Madrasskydd för Kombimadrass-90 x 200 cm

+851 kr
se tillval

Tillval: Formsydda Lakan

Tempur Formsydda lakan för kombimadrass-90-100 x 200 cm

Tempur Formsydda lakan för kombimadrass-90-100 x 200 cm

+446 kr

Rek pris: 13 190 kr

11 871 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Bäddmått 90x200cm.

Kampanj: Vid köp av Tempur Cloud Madrass 21 får du just nu 1st Tempur Sovkudde Cloud Comfort utan extra kostnad. Kudden skickas tillsammans med madrassen.

TEMPUR Cloud Madrass är Tempurs mest sålda madrass. Den erbjuder en innovativ balans av mjukhet och stöd. Komfortskiktet i denna madrass är tillverkat av ett speciellt utvecklat TEMPUR ES (extra mjukt) material för en känsla av att sväva på moln och ger omedelbar avslappning.

En madrass så följsam och stödjande att det enda du känner är viktlöshet. Detta fungerar i perfekt harmoni med TEMPUR stödlager för att ge den komfort, stöd och hållbarhet du förväntar dig av en TEMPUR madrass - med en mjukare känsla. Madrassen anpassar sig efter din kropp med en fantastiskt mjuk skräddarsydd passform, passar alla oavsett längd och vikt.

Madrassen är 21cm tjock. Överdraget kan enkelt tas bort för tvätt i 60 grader. Textilerna är certifierade för att möta Öko-Tex 100 standard, vilket innebär att de har testats för skadliga ämnen.

Tempur´s kombimadrasser är optimerade för placering i en Sängram (med ribbotten) samt även direkt på en justerbar sängbotten, våningssäng eller liknande.

Alla madrasser från Tempur kommer med 10års garanti

Önskar du madrassen i bäddmått 180x200cm så finner du den här! Madrassen finns även i fler storlekarna 80, 105, 120, 140, 160 x 200 cm & 90, 180 x 210 cm. Kontakta vår gärna kundtjänst om du önskar mer information.


ÖVERLÄGSEN KOMFORT OCH STÖD

När du har sovit på en TEMPUR madrass och kudde, inser du att det inte finns någon jämförelse. TEMPURs temperaturkänsliga material formar sig efter din kroppsform. Den minskar obehaget med tryckpunkter genom att omfördela trycket så att du omedelbart kan koppla av i din mest bekväma sovställning och det fulla stödet kvarstår.

SÖMNINNOVATIONI början av 1970-talet utvecklade NASA ett tryckavlastande material  som skulle ge stöd och dämpning för astronauter under uppskjutning. Materialet var temperaturkänsligt och viktfördelande. NASA släppte det här materialet åt allmänheten på 80-talet.

 TEMPUR-materialet tillverkas endast i våra företagsägda fabriker enligt vår patenterade formel som endast en handfull personer känner till. Tillverkningsprocessen används enbart till TEMPUR-produkter. Idag är TEMPUR det enda madrass- och kuddvarumärket som är licensierade av amerikanska rymdstiftelsen, US Space Foundation och får använda Certified Technology Seal. TEMPUR bygger vidare på sin historia av innovation genom att fortsätta att förbättra och utveckla nya material och produkter som levererar den bästa nattsömn.


Specifikationer

Leveranstid 2-5 vardagar
Varumärke Tempur
Tillgängliga storlekar
Tygklädsel
Stoppning
Fyllning
Tjocklek 21 cm
Tvättbar

Leverans

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating