• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
            till 15 jan!

Svensk Marmor Bakskiva Vit Marmor 70x40 cm

Leveranstid: 4-9 vardagar
2 490 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Funktionell bakskiva från företaget Svensk Marmor. Brickan är tillverkad i solid marmor och kan användas på ett flertalet vis. Älskar du att baka eller behöver du en stor och rymlig skiva som du kan använda som serveringsfat? Eller vill du bara ha en polerad bakskiva som är snygg att ha i köket? Då är denna skiva perfekt för dig. Lika tålig mot vätskor som mot andra slitsamma material och enkel att rengöra.

Den marmor som företaget Svensk Marmor använder sig utan är bruten två mil utanför Örebro och hela processen från brytning till färdig produkt sköts därmed i Sverige med hjälp av ett stort hantverkskunnande. Ekebergsmarmorn som bryts ut är en dolomitisk marmor som är ca två miljarder år gammal. Tack vare detta är Svensk Marmors produkter unika och användningsområdena många tack vare dess naturliga egenskaper och dess vattenbeständighet.

Fasaden på Kungliga Svenska Dramaten, Golvbeläggningen på Grand Hotel i Stockholm och Rådhuset i Göteborg är exempel där Ekebergsmarmorn användningsområden.

Specifikationer

- Längd x Bredd x Höjd: 70 x 40 x 2 cm

- Material: Solid Ekebergsmarmor

- Färg: Vit / Ljusgrå

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Svensk Marmor

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating