• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Sänggavlar

Namn Pris Nyheter Popularitet

Piffa upp sovrummet med en sänggavel

Känner du att det fattas något i ditt sovrum? Kanske är det en sänggavel som saknas för att rummet ska se komplett ut. En säng utan sänggavel går visserligen att sova i, men den kan kännas naken och tråkig. Med en sänggavel som komplement ser du till att ditt sovrum får ett lyft samtidigt som du optimerar dina förutsättningar för en god natts sömn. En sömngavel kan nämligen ha både funktionella och utseendemässiga fördelar - så se till att välja en gavel som passar till just din säng. 

Sänggavlar finns i många olika material och färger. Vissa är tjocka och mjuka för att du ska kunna luta dig emot dem utan att få ont i ryggen. Det passar bra om du exempelvis tycker om att sitta upprätt och läsa innan du somnar. Andra är tillverkade i trä för att det passar bättre till resten av inredningen i sovrummet medan ytterligare andra väljer en sänggavel i läder. Det bästa tipset är att välja en sänggavel som passar in i din inredningsstil. Du kan alltid byta ut den senare om du vill ha en förändring.

Hemtrevlig känsla med en sänggavel

Med en sänggavel får du ytterligare en möjlighet att sätta din egen prägel på rummet. Om du intresserar dig för inredning vill du säkert att varje detalj ska vara perfekt. En sänggavel har en större effekt på rummet än vad många tror. En gavel skapar en hemtrevligare känsla och ser till att du slipper stöta huvudet mot väggen. Se bara till att köpa en gavel som passar storleken på din säng. En sänggavel som är för bred eller för smal riskerar att skapa fula och obekväma kanter. 

På Sleepo har vi sänggavlar för alla smaker och stilar. Här väljer du mellan kända svenska märken som tillverkar sänggavlar med lång livslängd. Ett exempel är Kinnabädden som har specialiserat sig på skandinavisk design och komfort. En sänggavel från Kinnabädden kan vara svart eller vit, mjuk eller hård, men gemensamt har de att de alla håller hög kvalitet. En annan av våra tillverkare av sänggavlar är Mille Notti. De är kända för sina pikerade gavlar som finns i flera olika tygnyanser.

Piffa upp din säng med en snygg och billig sänggavel från något av designermärkena Mille Notti, InBed, Mavis, TM säng, Kinnabädden eller något av de andra kända märkena som finns här i vår välsorterade inredningsbutik. Om du letar efter sänggavel 120, sänggavel 160 och sänggavel 180 ska du absolut kika i vårt sortiment. Vi har allt för alla sängar. Sänggavel finns i trä och textil och levereras med eller utan gavelkudde beroende på modell. Låt din sänggavel bli sovrummets snyggaste inredningsattiralj och beställ den enkelt och bekvämt direkt från oss.

Oavsett vilket märke, material eller färg som du väljer på din sänggavel finns det både bekväma och snygga val för ditt sovrum. Nästa gång du lutar huvudet mot kudden behöver du inte oroa dig för att slå i väggen eller skapa fula fläckar på tapeten. En sänggavel ser till att du kan sova i lugn och ro - i ett sovrum som har fått ett vackert tillskott.

Storlekar: 80, 90, 105, 120, 140, 150, 160, 180, 210, 240 och 260

Modeller: Trä, stoppade, vita, vadderad, klädd osv.