Kontinentalsängar

Namn Pris Popularitet
Visar 90 av 160 produkter

Köp komplett sängpaket med exklusiv kontinentalsäng online hos Sleepo!

 

När du letar efter en härlig säng har vi kontinentalsängen för dig. På Sleepo hittar du bekväma och förstklassiga sängar från välkända leverantörer som Kinnabädden, Inbed Sweden och Stjärnbädden i flera olika varianter. Vi erbjuder sängar i ett flertal olika storlekar och komfortnivåer för att du ska hitta den som passar dina behov. Kontinentalsäng 140 är en generös enkelsäng som finns i flera olika modeller och storlekar. Vi har även kontinentalsäng i storlekarna 120, 160 och 200 som finns både med och utan fjärrkontroll för att passa alla smaker och matcha just dina behov. Vi erbjuder även en stor variation när det gäller prisklasser. Det finns såväl billigare sängar, och det finns mer exklusiva modeller att välja bland. Dessutom har vi ofta mycket prisvärda kampanjer på våra kontinentalsängar där du kan göra ordentliga fynd och spara tusentals kronor.

 

En kontinentalsäng kännetecknas genom att den har dubbla madrasslager och ett stort djup. Detta i sin tur bidrar till att trycket på kroppen minskar och ger dig en bekvämare nattsömn varje gång du använder sängen. Den större bäddmadrassen täcker hela sovytan, vilket betyder att du slipper obekväma skarvar mitt i sängen. Ett stort plus med en kontinentalsäng är att den är hög, vilket gör det lättare att ta sig i och ur sängen. Ytterligare en fördel är sängens utseende; kontinentalsängen är verkligen en stilren och snygg säng, vilket ger ditt sovrum en extra dimension. Vill du också sova som en kunglighet? Då är kontinentalsängen rätt val för dig.

 

När du köper din kontinentalsäng online hos oss på Sleepo finns det ett stort antal valmöjligheter beträffande färg. Vi säljer bland annat kontinentalsängar i färgerna svart, mörkgrå, beige, grå, vit och blå. Här finner du sängar som passar till alla inredningsstilar. Du kan även göra dina val kring vilken typ av sängben du föredrar samt olika tillval rörande sänggaveln. Genom att klicka på den kontinentalsäng du är intresserad av kan du läsa om sängens egenskaper, mått, material och garantitid. I flera av våra erbjudanden rörande kontinentalsängar ingår ett sängpaket vid varje köp - då inkluderas tillbehör som exempelvis sängben och bäddmadrass i priset. Unna dig en god sömn med en ny, skön och komfortabel kontinentalsäng. En bra sömn är starten på en bra dag. Bädda snyggt i din nya säng med härliga påslakan, täcken och kuddar som du självklart också kan köpa hos oss på Sleepo.