• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Vigo Caféset - Vit

Leveranstid: 4-9 vardagar

Rek pris: 7 490 kr

4 990 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Vigo är ett mysigt caféset som passar lika bra på balkongen som vid uteplatsen. Vigo består av ett runt bord med en diameter på 100 cm samt 4 vita stapelbara karmstolar med en ram av aluminium. Tack vare den smarta designen går Vigo lika utmärkt att använda som matgrupp.

Bordsskivan samt stolsitsen och stolsryggen är tillverkade i UHF material. Detta är ett kompositmaterial som liknar trä men som kräver minimalt med skötsel och passar därför utmärkt som materialval för utemöbler.

Vigo Caféset finns även i svart. 

Bordsben: Vitfärgad Aluminium

Bordsskiva: Vitfärgad UHF

Mått bord
Diameter x Höjd: 100 x 72 cm

Mått stol
Bredd x Djup x Höjd: 61 x 56 x 93 cm
Sitthöjd x Sittdjup: 50 x 55 cm 

Skötselråd
Alla aluminium möbler som Mellby Garden tillverkar bör torkas av med fuktig trasa och milt rengöringsmedel med jämna mellanrum. Bordsskivan och sitt/ryggstödet i UHF kräver minimalt med skötsel. De bör rengöras med en fuktig trasa samt milt diskmedel. Vid spill bör fläcken tvättas bort innan den sätter sig i materialet. För att ge bordet och stolarna en mindre känslig yta rekommenderar vi att man behandlar med Plastic Wood Sealer innan användning. Högtryckstvätt skall ej användas!  

Vi rekommenderar att möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna av möbelskyddet så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating