• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Turin Loungegrupp - Grå Konstrotting

Leveranstid: 4-9 vardagar

Rek pris: 18 490 kr

12 990 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Turin är en komfortabel soffgrupp som erbjuder en flexibilitet med en rymlig 3-sits soffa och två bekväma fåtöljer. Möblera gruppen efter önskemål för att placera den precis där du önskar det. De bekväma dynorna gör att komforten är på topp oavsett hur länge du sitter i de. 

Loungegruppen är tillverkad i grå konstrotting. Konstrotting är ett material som på senare år har blivit allt mer populärt då dess fördelar för utemöbler är många. Möbler i konstrotting tål bland annat att stå ute i regn, dock bör de medföljande dynorna ej blötas ner. Konstrotting från Mellby Garden är resistent mot UV-strålning och har en hög tålighet. Bordsskivan är tillverkad i UHF material. Detta är ett kompositmaterial som liknar trä men som kräver minimalt med skötsel och passar därför utmärkt som materialval för utemöbler och speciellt bordsskivor.

Svarta dynor i polyester ingår.

Material: Konstrotting

Färg: Grå

Mått soffa
Längd x Bredd x Höjd: 195 x 90 x 83 cm
Sitthöjd x Sittdjup x Rygghöjd dyna: 46 x 52 x 84 cm

Mått fåtölj
Längd x Bredd x Höjd: 82 x 90 x 83 cm
Sitthöjd x Sittdjup x Rygghöjd dyna: 46 x 52 x 84 cm

Mått bord
Längd x Bredd x Höjd: 120 x 70 x 44 cm

Skötselråd
Alla möbler i konstrotting som Mellby Garden tillverkar skall rengöras med en fuktig trasa och plastrengöring eller milt diskmedel. Högtryckstvätt får absolut inte användas! Då möblerna har en yta av plast bör man aldrig placera varma föremål direkt på ytan av konstrottingen. Möbler i konstrotting blir sköra i kyla och man rekommenderar därför att möblerna förvaras inomhus när kylan kommer och möblerna inte används. Bordsskivan i UHF kräver minimalt med skötsel. De bör rengöras med en fuktig trasa samt milt diskmedel. Vid spill bör fläcken tvättas bord innan den sätter sig i materialet. För att ge bordsskivan en mindre känslig yta rekommenderar vi att man behandlar den med Plastic Wood Sealer innan användning.

Dynorna bör förvaras torrt, gärna i en dynlåda, när de inte används för att förlänga livslängden och behålla fräschheten på dynorna. Hand tvätta eller kemtvätta dynorna så länge det inte finns några andra tvättråd som säger annorlunda. Vi rekommenderar att möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating