• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Savannah Loungegrupp - Grå Konstrotting

Leveranstid: 4-9 vardagar

Rek pris: 13 290 kr

8 495 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Savannah är en lite mindre hörngrupp som med sin smarta design går att utnyttja på flertalet vis. Med den sköna soffan kommer ett litet fyrkantigt med en bordsskiva i glas. Bordet har dock en smart förvaring där glasskivan kan lyftas av och istället kan man placera den medföljande dynan på bordet för att skapa en till sittdel. Bordet kan även användas som fotpall om så önskas. 

Loungegruppen är tillverkad av grå konstrotting. Konstrotting är ett material som på senare år blivit allt mer populärt då dess fördelar är utmärkta för utemöbler. Möbler i konstrotting tål bland annat att stå ute i regn, dock bör de medföljande dynorna ej blötas ner. Konstrotting från Mellby Garden är resistent mot UV-strålning och har en hög tålighet. Savannah loungegrupp är uppdelad i en 3-sits soffa, en 2-sits soffa samt ett litet bord med smart förvaring för att relativt lätt kunna flyttas runt och placera efter önskemål. 

Material: Konstrotting

Färg soffa: Grå

Dynfärg: Grå

Mått soffa
Bredd x Djup x Höjd: 206 x 218 x 80 cm
Sitthöjd x Sittdjup: 43 x 55 cm

Mått bord
Längd x Bredd x Höjd: 67 x 67 x 35 cm

Skötselråd
Alla möbler i konstrotting som Mellby Garden tillverkar skall rengöras med en fuktig trasa och plastrengöring eller milt diskmedel. Högtryckstvätt får absolut inte användas! Då möblerna har en yta av plast bör man aldrig placera varma föremål direkt på ytan av konstrottingen. Man bör dessutom alltid använda underlägg för glas och glasföremål som förvaras på konstrotting då dessa kan bli brännheta vid stark sol. Möbler i konstrotting blir sköra i kyla och man rekommenderar därför att möblerna förvaras inomhus när kylan kommer och möblerna inte används.

Dynorna bör förvaras torrt, gärna i en dynlåda, när de inte används för att förlänga livslängden och behålla fräschheten på dynorna. Hand tvätta eller kemtvätta dynorna så länge det inte finns några andra tvättråd som säger annorlunda. Vi rekommenderar att möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating