• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Salinas Loungegrupp - Brun Konstrotting

Leveranstid: 4-9 vardagar

Rek pris: 25 990 kr

16 695 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Salinas är en av Mellby Gardens mest exklusiva loungegrupper. Soffan är tillverkad i tvistad konstrotting för att ge en exklusiv känsla. Till den snygga och rymliga soffan tillkommer ett rymligt bord med en bordsskiva i brun handmålad lättbetong. Denna kombination av material skapar en loungegrupp som kommer vara svår att slita sig loss från. För att ge soffan oemotståndlig komfort har hörnet en rund skurning. Inte nog med detta så har de medföljande dynorna tillverkats i extra kraftigt tyg och skumkärna. 

Tvistad konstrotting beter sig precis som vanlig konstrotting och är därför ett utmärkt material att använda på utemöbler då dess fördelar är stora. Möbler i konstrotting tål bland annat att stå ute i regn, dock bör de medföljande dynorna ej blötas ner. Konstrotting från Mellby Garden är resistent mot UV-strålning och har en hög tålighet. Salinas är uppdelad i två mindre soffor samt en hörndel för att på så sätt göra det enkelt att flytta runt och placera gruppen efter egna önskemål. 

Salinas Loungegrupp finns även i grå och svart konstrotting. 

Soffa: Brun konstrotting
Dynfärg: Svart

Bordsskiva: Brun betong
Underrede: Svart aluminium 

Mått soffa
Bredd x Djup x Höjd: 230 x 230 x 81 cm
Sitthöjd x Sittdjup: 48 x 49 cm

Mått bord
Längd x Bredd x Höjd: 131 x 74 x 48 cm

Skötselråd
Alla möbler i konstrotting som Mellby Garden tillverkar skall rengöras med en fuktig trasa och plastrengöring eller milt diskmedel. Högtryckstvätt får absolut inte användas! Då möblerna har en yta av plast bör man aldrig placera varma föremål direkt på ytan av konstrottingen. Möbler i konstrotting blir sköra i kyla och man rekommenderar därför att möblerna förvaras inomhus när kylan kommer och möblerna inte används. För att rengöra bordsskivan i betong rekommenderar vi ljummet vatten och en trasa för att försiktigt torka av all smuts. Var försiktig med grov smuts som kan repa bordet om det dras över betongen. Använd inga aggressiva rengöringsmedel med slipmedel eller liknande, eftersom de kan ge upphov till permanenta fläckar eller repor. Betong behöver kunna andas för att undvika permanenta fläckar. Täck därför aldrig över bordet med täta plastmaterial. För obehandlad betong bör man använda sig av klinkerolja eller liknade olja som är avsedd för ändamålet.

Dynorna bör förvaras torrt, gärna i en dynlåda, när de inte används för att förlänga livslängden och behålla fräschheten på dynorna. Hand tvätta eller kemtvätta dynorna så länge det inte finns några andra tvättråd som säger annorlunda. Vi rekommenderar att möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating