• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Queen Fåtölj - Grå Konstrotting

Leveranstid: 4-9 vardagar

Rek pris: 3 890 kr

2 495 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Queen fåtölj har en klassisk loungekänsla och passar utmärkt till en mängd uteplatser. Fåtöljen är det ultimata komplementet till Queen loungegrupp. Kombinationen av en låg sitthöjd och ett stort sittdjup gör Queen till en fåtölj som du kommer njuta av under långa perioder utan att tröttna. Den tjocka och bekväma dynan i slitstarkt polyester tyg erbjuder dessutom en svårslagen komfort. 

Queen fåtöljen är tillverkad i konstrotting som är flätad kring en stabil aluminiumstomme. Konstrotting har på senare år blivit allt mer och mer populärt då dess fördelar är utmärkta för utemöbler. Möbler i konstrotting tål bland annat att stå ute i regn, dock bör de medföljande dynorna ej blötas ner. Konstrotting från Mellby Garden är resistent mot UV-strålning och har en hög tålighet. 

Svart sittdyna i polyester medföljer. 

Mått fåtölj
Bredd x Djup x Höjd: 93 x 88 x 66 cm
Sitthöjd x Sittdjup: 44 x 58 cm 

Skötselråd
Alla möbler i konstrotting som Mellby Garden tillverkar skall rengöras med en fuktig trasa och plastrengöring eller milt diskmedel. Högtryckstvätt får absolut inte användas! Då möblerna har en yta av plast bör man aldrig placera varma föremål direkt på ytan av konstrottingen. Möbler i konstrotting blir sköra i kyla och man rekommenderar därför att möblerna förvaras inomhus när kylan kommer och möblerna inte används.

Dynorna bör förvaras torrt, gärna i en dynlåda, när de inte används för att förlänga livslängden och behålla fräschheten på dynorna. Hand tvätta eller kemtvätta dynorna så länge det inte finns några andra tvättråd som säger annorlunda. Vi rekommenderar att möblerna skyddas med ett möbelskydd när de inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating