• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Parma Matgrupp - Grå Konstrotting Ø80/95/127 cm

Leveranstid: 4-9 vardagar

* Obligatoriska fält

Rek pris: 7 490 kr

4 995 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Parma är trendig matgrupp från Mellby Garden. Matgruppen består av ett runt bord där du själv väljer storleken samt fyra stycken Milano fåtöljer. Den höga sitthöjden gör fåtöljen optimal att använda vid detta stilrena matbord. Bordet har en bordsskiva i glas som ger en exklusiv känsla och som dessutom är enkel att sköta. 

Matgruppen är tillverkad i grå konstrotting. Konstrotting är ett material som på senare år har blivit allt mer populärt då dess fördelar för utemöbler är många. Möbler i konstrotting tål bland annat att stå ute i regn, dock bör de medföljande dynorna ej blötas ner. Konstrotting från Mellby Garden är resistent mot UV-strålning och har en hög tålighet.

I Parma matgrupp ingår: 4 st fåtöljer + ett runt bord i önskvärd storlek

Observera att bordet på bilden har en diameter på 127 cm!

Material: Konstrotting

Färg: Grå

Mått fåtölj
Bredd x Djup x Höjd: 55 x 61 x 83 cm
Sitthöjd x Sittdjup: 50 x 56 cm 

Mått bord
Diameter: Välj mellan 80 / 95 / 127 cm
Höjd: 76 cm

Skötselråd
Alla möbler i konstrotting som Mellby Garden tillverkar skall rengöras med en fuktig trasa och plastrengöring eller milt diskmedel. Högtryckstvätt får absolut inte användas! Då möblerna har en yta av plast bör man aldrig placera varma föremål direkt på ytan av konstrottingen. Möbler i konstrotting blir sköra i kyla och man rekommenderar därför att möblerna förvaras inomhus när kylan kommer och möblerna inte används.

Dynorna bör förvaras torrt, gärna i en dynlåda, när de inte används för att förlänga livslängden och behålla fräschheten på dynorna. Hand tvätta eller kemtvätta dynorna så länge det inte finns några andra tvättråd som säger annorlunda. Vi rekommenderar att möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating