• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Palma Loungegrupp - Svart Konstrotting

Leveranstid: 4-9 vardagar

Rek pris: 15 990 kr

9 995 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Palma är en perfekt kombination av lounge- och matmöbel tack vare soffans tilltagna mått samt bordets ordentliga höjd och rymlighet. Bordet har en bordsskiva som är tillverkad i gråfärgad UHF vilket gör den i stort sett underhållsfri. De svarta dynorna i polyester ger denna möbel ett tjusigt utseende som gör att du aldrig kommer få nog av Palma loungegrupp. Notera på den sista bilden att soffan går utmärkt att kombinera med ett längre bord för att ge en ultimat relax känsla. 

Loungegruppen är tillverkad av svart konstrotting. Konstrotting är ett material som på senare år blivit allt mer populärt då dess fördelar är utmärkta för utemöbler. Möbler i konstrotting tål bland annat att stå ute i regn, dock bör de medföljande dynorna ej blötas ner. Konstrotting från Mellby Garden är resistent mot UV-strålning och har en hög tålighet. Palma loungegrupp består av en hörndel, en vänsterdel, en högerdel samt en mittendel som kan fördelas utefter önskemål för att göra soffan längre på önskad sida.

Material: Konstrotting

Färg: Svart

Dynfärg: Svart

Mått soffa
Bredd x Djup x Höjd: 245 x 195 x 85 cm
Sitthöjd x Sittdjup: 45 x 58 cm

Mått bord
Längd x Bredd x Höjd: 146 x 85 x 66 cm

Skötselråd
Alla möbler i konstrotting som Mellby Garden tillverkar skall rengöras med en fuktig trasa och plastrengöring eller milt diskmedel. Högtryckstvätt får absolut inte användas! Då möblerna har en yta av plast bör man aldrig placera varma föremål direkt på ytan av konstrottingen. Man bör dessutom alltid använda underlägg för glas och glasföremål som förvaras på konstrotting då dessa kan bli brännheta vid stark sol. Möbler i konstrotting blir sköra i kyla och man rekommenderar därför att möblerna förvaras inomhus när kylan kommer och möblerna inte används.

Dynorna bör förvaras torrt, gärna i en dynlåda, när de inte används för att förlänga livslängden och behålla fräschheten på dynorna. Hand tvätta eller kemtvätta dynorna så länge det inte finns några andra tvättråd som säger annorlunda. Vi rekommenderar att möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating