• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Monaco Positionsstol - Silver/Svart

Leveranstid: 4-9 vardagar
2 995 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Monaco positionsstol är en snygg och bekväm stol som passar utmärkt till Monaco förlängningsbart bord. Stolen är ställbar i flera lägen och passar därför såväl vid middagen som vid en loungeträff. Stolen erbjuder en bra stabilitet och tack vare det pålitliga materialet kommer du kunna njuta av denna stol i en lång tid framöver. 

Armstöden och detaljer vid huvudstödet är tillverkade i matt svartfärgad UHF. Detta är ett kompositmaterial som liknar trä men som kräver minimalt med skötsel och passar därför utmärkt som materialval för utemöbler.

Monaco positionsstol finns också i svart och vitt. 

Ram: Silverfärgad Aluminium

Sits: Textilen väv, 2x2 trådar

Armstöd: Svartfärgad UFH

Mått stol
Längd x Bredd x Höjd: 70 x 59 x 109 cm
Sitthöjd x Sittdjup: 44 x 48 cm 

Skötselråd
Alla aluminium möbler som Mellby Garden tillverkar bör torkas av med fuktig trasa och milt rengöringsmedel med jämna mellanrum. Armstöden i UHF kräver minimalt med skötsel. De bör rengöras med en fuktig trasa samt milt diskmedel. Vid spill bör fläcken tvättas bort innan den sätter sig i materialet. För att ge bordet och stolarna en mindre känslig yta rekommenderar vi att man behandlar med Plastic Wood Sealer innan användning. Högtryckstvätt skall ej användas!  

Vi rekommenderar att stolen/möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna av möbelskyddet så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating