• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Mendoza Loungegrupp - Grå Konstrotting

Leveranstid: 4-9 vardagar

Rek pris: 13 790 kr

8 895 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Mendoza är en härlig hörngrupp som passar utmärkt vid de flesta uteplatser. I loungegruppen ingår en hörnsoffa samt ett soffbord med en bordsskiva i glas. Medföljande dynor i grå färg ger denna möbelgrupp en härlig komfort och gör att loungegruppen är perfekt att använda, oavsett tillfälle!

Loungegruppen är tillverkad av grå konstrotting. Konstrotting är ett material som på senare år blivit allt mer populärt då dess fördelar är utmärkta för utemöbler. Möbler i konstrotting tål bland annat att stå ute i regn, dock bör de medföljande dynorna ej blötas ner. Konstrotting från Mellby Garden är resistent mot UV-strålning och har en hög tålighet. Mendoza loungegrupp är uppdelad i två soffor samt en hörndel vilket gör att den är relativt lätt att flytta runt och placera efter önskemål. 

Grå dynor i polyester medföljer.

Material: Konstrotting

Färg: Grå

Mått soffa
Bredd x Djup x Höjd: 196 x 196 x 85 cm
Sitthöjd x Sittdjup x Rygghöjd dyna: 46 x 46 x 85 cm

Mått bord
Längd x Bredd x Höjd: 67 x 67 x 45 cm

Skötselråd
Alla möbler i konstrotting som Mellby Garden tillverkar skall rengöras med en fuktig trasa och plastrengöring eller milt diskmedel. Högtryckstvätt får absolut inte användas! Då möblerna har en yta av plast bör man aldrig placera varma föremål direkt på ytan av konstrottingen. Man bör dessutom alltid använda underlägg för glas och glasföremål som förvaras på konstrotting då dessa kan bli brännheta vid stark sol. Möbler i konstrotting blir sköra i kyla och man rekommenderar därför att möblerna förvaras inomhus när kylan kommer och möblerna inte används.

Dynorna bör förvaras torrt, gärna i en dynlåda, när de inte används för att förlänga livslängden och behålla fräschheten på dynorna. Hand tvätta eller kemtvätta dynorna så länge det inte finns några andra tvättråd som säger annorlunda. Vi rekommenderar att möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating