• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Hainan Positionsstol - Svart/Teak

Leveranstid: 4-9 vardagar
2 995 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Hainan positionsstol är en snygg och bekväm stol som passar utmärkt till Hainan förlängningsbart bord. Stolen är ställbar i flera lägen och passar därför såväl vid middagen som vid en loungeträff. Stolen erbjuder en bra stabilitet och tack vare det pålitliga materialet kommer du kunna njuta av denna stol i en lång tid framöver. 

Armstöden är tillverkade i greenwood. Detta är ett material som är skapat av 100% bambufibrer, är miljövänligt och dessutom utmärkt för utomhusbruk. Stolsramen är tillverkad i svartmålad aluminium och sitsen som är tillverkad i textilen väv med 2x2 trådar erbjuder en enorm komfort. 

Hainan finns också med en ram och textilen i vitt. 

Ram: Svartfärgad Aluminium

Sits: Textilen väv, 2x2 trådar

Armstöd: Greenwood / Bambu

Mått stol
Längd x Bredd x Höjd: 70 x 59 x 109 cm
Sitthöjd x Sittdjup: 44 x 48 cm 

Skötselråd
Armstöden i greenwood är skapad för utomhusbruk och kräver därför inte mycket skötsel. Det räcker med att damma av armstöden och torka av med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel. Armstöden bör oljas in efter behov och kan slipas med fint sandpapper om det skulle behövas. Stolarna bör förvaras frostfritt under vintern för att förlänga livslängden. Ramen i aluminium sköts enklast med en fuktig trasa och vatten eller eventuellt milt diskmedel om den skulle vara smutsigare än vanligt. Om sitsen i textilen är smutsig kan man skölja med vatten och torka av med en trasa för att rengöra. 

Vi rekommenderar att stolen/möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna av möbelskyddet så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating