• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Hainan Matgrupp - Vit/Teak 4 platser

Leveranstid: 4-9 vardagar
Se Stolar

Stolar

Mellby Garden Hainan Positionsstol - Vit/Teak

Mellby Garden Hainan Positionsstol - Vit/Teak

+2 995 kr

Rek pris: 13 990 kr

8 990 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Hainan matgrupp är en absolut favorit bland alla som älskar utemöbler med klassisk design i teak. Denna matgrupp består av ett förlängningsbart bord med en bordsskiva i bambu samt fyra stycken positionsstolar med armstöd i teak för att skapa en komplett matplats. Stolen är ställbar i flera lägen och passar därför såväl vid middagen som vid en myskväll då komforten är oemotståndlig.

Bordsskivan och armstöden är tillverkade i greenwood. Detta är ett material som är skapat av 100% bambufibrer, är miljövänligt och dessutom utmärkt för utomhusbruk. Det levande bambumaterialet hjälper till att rensa luften från växthusgaser. På detta vis kommer du alltid kunna njuta av en härlig och fräsch miljö runt din matgrupp. Bordets underrede samt stolens ram är tillverkade i vitmålad aluminium medan stolsitsen som är tillverkad i textilen väv med 2x2 trådar.

Hainan Matgrupp finns även i en större variant med sex platser samt i färgen svart. 

Vid önskemål kan du välja till extra stolar. Dessa säljes då i 1-pack! 

Observera att bordet på bilden är 220/280 cm medan bordet i denna matgrupp är 150/210 cm!

Material: Aluminium / Bambu / Textilen

Färg: Vit / Teak

Mått förlängningsbart bord
Längd x Bredd x Höjd: 150/210 x 95 x 75 cm

Mått stol
Längd x Bredd x Höjd: 70 x 59 x 109 cm
Sitthöjd x Sittdjup: 44 x 48 cm 

Skötselråd
Bordsskivan och armstöden i greenwood är skapade för utomhusbruk och kräver därför inte mycket skötsel. Det räcker med att damma av möblerna och torka av med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel. Dessa delar bör oljas in efter behov och kan slipas med fint sandpapper om det skulle behövas. Möblerna bör förvaras frostfritt under vintern för att förlänga livslängden. Underredet och stolens ram i aluminium sköts enklast med en fuktig trasa och vatten eller eventuellt milt diskmedel om den skulle vara smutsigare än vanligt. 

Vi rekommenderar att möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna av möbelskyddet så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating