• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Hainan Förlängningsbart Bord - Svart/Teak 150/210 cm

Leveranstid: 4-9 vardagar
Se Stolar

Stolar

Mellby Garden Hainan Positionsstol - Svart/Teak

Mellby Garden Hainan Positionsstol - Svart/Teak

+2 995 kr

Rek pris: 8 390 kr

4 995 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Hainan är ett snyggt och stilrent förlängningsbart bord som med sin härliga design passar in vid de flesta uteplatser. Bordet har ett underrede i svartmålad aluminium och en bordsskiva i greenwood som är tillverkat i bambu. Tack vare att bordet kan variera i längd mellan 150 och 210 cm kan det ge plats för upp till 8 personer men tar inte upp så mycket plats när ett mindre bord önskas. 

Bordsskivan är tillverkad i greenwood. Detta är ett material som är skapat av 100% bambufibrer, är miljövänligt och dessutom utmärkt för utomhusbruk. Det levande bambumaterialet hjälper till att rensa luften från växthusgaser. På detta vis kommer du alltid kunna njuta av en härlig och fräsch miljö runt din matgrupp. 

Hainan finns också med ett underrede i vit aluminium.

Köp gärna till stolar till detta bord för att skapa en komplett matgrupp.

Bordsben: Svartfärgad Aluminium

Bordsskiva: Greenwood / Bambu

Mått bord
Längd x Bredd x Höjd: 150/210 x 95 x 75 cm

Skötselråd
Bordsskivan i greenwood är skapad för utomhusbruk och kräver därför inte mycket skötsel. Det räcker med att damma av bordet och torka av med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel. Bordsskivan bör oljas in efter behov och kan slipas med fint sandpapper om det skulle behövas. Bordet bör förvaras frostfritt under vintern för att förlänga livslängden. Underredet i aluminium sköts enklast med en fuktig trasa och vatten eller eventuellt milt diskmedel om den skulle vara smutsigare än vanligt. 

Vi rekommenderar att bordet/möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när det/den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna av möbelskyddet så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating