• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mellby Garden Genua Bord - Svart/Grå 205x90 cm

Leveranstid: 4-9 vardagar

Rek pris: 6 090 kr

4 490 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Genua är ett stilrent och modernt bord som passar in i de flesta miljöer. Bordet har en bordsskiva i gråfärgad UHF, ett trä liknande material. Av denna anledning passar bordet utmärkt med stolar i både trä och konstrotting men även i aluminium då bordsbenen är tillverkat av tåligt aluminium. Det stilrena bordet är 90 cm bredd och erbjuder därför plats åt 6 personer. 

Bordsskivan är tillverkad i UHF material. Detta är ett kompositmaterial som liknar trä men som kräver minimalt med skötsel och passar därför utmärkt som materialval för utemöbler och speciellt bordsskivor. Detta i kombination med tåligt och hållbart aluminium ger dig ett härligt bord som du kommer kunna njuta av i många år framöver.

Genua finns även i två andra färgkombinationer.

Bordsben: Svartfärgad Aluminium

Bordsskiva: Grå UHF

Mått bord
Längd x Bredd x Höjd: 205 x 90 x 74 cm

Skötselråd
Alla aluminium möbler som Mellby Garden tillverkar bör torkas av med fuktig trasa och milt rengöringsmedel med jämna mellanrum. Bordsskivan i UHF kräver minimalt med skötsel. De bör rengöras med en fuktig trasa samt milt diskmedel. Vid spill bör fläcken tvättas bord innan den sätter sig i materialet. För att ge bordsskivan en mindre känslig yta rekommenderar vi att man behandlar den med Plastic Wood Sealer innan användning. Högtryckstvätt skall ej användas! 

Vi rekommenderar att bordet/möbelgruppen skyddas med ett möbelskydd när det/den inte används för att skydda mot bland annat regn. Se till att det blir ett fall ut mot kanterna av möbelskyddet så att eventuellt regnvatten rinner av och inte får läcka igenom om en pöl bildas. Låt möbelskyddet torka innan du viker ihop det. 

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Varumärke Mellby Garden

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating