• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Inspiration


presenttips

Presenttips

Är du på jakt efter en present? Hos oss hittar du en massa presenttips till honom och henne. Vi har också en massa fina presenttips till barnen.


trender vinter 2016 december

Vinterns hetaste trender

Vår inköpare Elin nämner ord som sammet, mässing, glas, runda speglar och läder när vi pratar vinterns trender. Håll koll på färgerna mattsvart, lila, grönt och blått. Se hennes bästa tips på Sleepo just nu.


belysningstips

Våra bästa belysningstips

Ljus handlar inte bara om att skapa snygg inredning utan det är något vi behöver. Ljuset har en stor påverkan på vårt liv och hälsa. Här ger vi er våra bästa belysningstips.


ekologisk inredning sleepo

Ekologisk Inredning

Inred ekologiskt! Aldrig förr har ekologiskt varit så hett och så rätt. Se en liten del av vårt ekologiska utbud här.


sammet inredning möbler inspiration

Inspirerande sammet

Sammet är hett just nu! Det funkar precis överallt och tar mer och mer över vår inredning. Hos Sleepo hittar du prydnadskuddar och möbler i sammet från kända varumärken som: Chhatwal & Jonsson, Mille Notti, Classic Collection, House Doctor och Dirty Linen


rustik inredning

Back to basics - rustika material

Rustika och mystiska material i naturnära färger syns på alla slags möbler och heminredning i år - allt från bord, stolar, lampor, belysning m.m. Riktigt trä ger en mer genuin känsla och vi har här valt ut artiklar i ek, valnöt, mangoträ, ask, björk, lönn och andra träslag. Hitta rätt möbel för hemmet, oavsett om den är behandlad eller obehandlad, målad, betsad eller snyggt rostig.


rå metall

Rå metall

Rå metall passar lika bra i industristil som att bryta av till en annan stil. Våga ge hemmet karaktär genom att inreda med mässing, koppar eller stål. För dig som vill ha en mer traditionell stil finns även mycket inspiration att hämta i artiklar av tenn, krom, aluminium, guld eller annan plåt.