• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Himla Levelin Pläd Earth

Leveranstid: 1-3 vardagar

Rek pris: 1 190 kr

833 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Levelin är en unik kollektion från Himla som är framtagen för att visa alla fantastiska sätt du kan använda linne på. Denna pläd är tillverkad i underbart mjukt linne och har en kvalitet som ger pläden en behaglig tyngd. Pläden är tillverkad i 100% linne och kan användas i en mängd sammanhang. Den härliga tyngden som linnet medför gör att pläden kan användas som duk, överkast, draperi, gardin eller helt enkelt som en pläd att slänga över soffan. 

Notera att plädens färg på bild två och tre inte stämmer överens med färgen på denna pläd utan visas för att presentera plädens design. 

Specifikationer 

- Material: 100% linne 

- Mått: 130 x 170 cm

- Färg: Guldbeige (Earth)

- Tvättråd: Maskintvätt 60 grader. 

Om Himla
Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I Himlas sortiment hittar du textilier i alla former och färger för att kunna passa in i varje hem. För att se till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt så sköter företaget formgivning och färgsättning själva och ansvarar för att produktionen sker under optimala förutsättningar. Då en mängd produkter tillhör större serier är möjligheten att kombinera färger och mönster enorm. Detta g&o

Specifikationer

Leveranstid 1-3 vardagar
Varumärke Himla
Storlek 145 x 220 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60 grader

Leverans

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating