• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Morgonrockar

 
Namn Pris Nyheter Popularitet

Förstklassig kvalité på morgonrockar från Sleepo

Våra ljuvliga morgonrockar från Lord Nelson, Newport, Beach House, Turiform, Gant och Mille Notti är perfekta för lata dagar och långa frukostar. Här väljer du bland sköna kvaliteter av bomull, siden och frotté samt många storlekar av morgonrockar för dam, herr och barn. Njut av en lång morgon i en skön morgonrock. Enfärgade, mönstrade och med snygga tryck – vi har morgonrocken för dig, din partner eller kanske till ditt barn/bebis?

Lyxiga morgonrockar

Vill du sätta en extra guldkant på morgontimmarna före jobbet eller skolan? Köp en lyxig morgonrock i underbar kvalitet och njut av morgonstunden. Med våra exklusiva morgonrockar blir det plötsligt en mysig upplevelse att äta frukost i lugn och ro, läsa tidningen eller titta på morgon-tv. Oavsett om det är en stressig vardagsmorgon eller en njutbar helgförmiddag blir allt lite bättre i en lyxig morgonrock.

Vi har morgonrockar i flera olika färger och mönster. Om du vill köpa en enfärgad morgonrock finns de i alltifrån vitt till svart och allt däremellan. Här finns också mönstrade morgonrockar liksom morgonrockar med tryck. Den gemensamma nämnaren är att de är tillverkade av fina material på ett rejält sätt för att de ska hålla sig fräscha under en lång tid.

Våra morgonrockar finns i tre olika kategorier: herr, dam och barn. Det betyder att hela familjen ska få nya morgonrockar och äta frukost tillsammans i uniform klädsel. Självklart kan ni också blanda modeller för att alla familjemedlemmar ska få sin egen favorit. Tack vare den mjuka ytan och lyxiga utseendet är våra morgonrockar populära bland både vuxna och barn.

Morgonrockar i hög klass

I vårt utbud av morgonrockar har vi endast tagit in tillverkare som vi vet håller en genomgående hög klass. Det innebär att vi bara säljer morgonrockar i hög kvalitet från kända märken. Vi har till exempel morgonrockar från Pellevävare som ursprungligen var en liten textilfabrik i Kinna. Numera har de vuxit betydligt större än så, men deras produkter borgar fortfarande från en genuin svensk kvalitet. Här finns också morgonrockar från det internationella storföretaget Gant. De har tillverka lyxprodukter och kvalitetskläder i över ett halvt sekel nu och deras morgonrockar håller lika hög klass som deras övriga sortiment. De har en modern design utan att glömma de naturliga rötterna i östra USA. 

Om du är förtjust i den marina estetiken kan Newports morgonrockar vara något för dig. De tillverkar morgonrockar i den klassiska New England-stilen som för tankarna till saltvattenbrisar och yachter på den eleganta östkusten av USA.

Materialet är en viktig del för att du ska bli nöjd med din morgonrock. Vi på Sleepo säljer morgonrockar i tre olika material: bomull, siden och frotté. Flera av våra morgonrockar har en absorberande bomull som gör att den lättare drar åt sig fukt utan att kännas våt. Det är en fördel om du kommer direkt ur duschen och vill torka snabbt och bekvämt.

Med en morgonrock i siden känner du ständigt lätta smekningar mot huden som gör dina morgonritualer trevligare. Då blir de där dagarna vid frukostbordet eller framför tv:n både långa och njutningsfulla.