• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Vägglampor

 
Namn Pris Nyheter Popularitet

Vägglampor i olika varianter

Ge rummet ny känsla och nytt liv med vägglampor! Hos Sleepo hittar du lampor i massor av olika varianter för alla rum och alla behov.

Vägglampor för alla rum

Få saker lyckas ge ett rum en mysig, nästan mystisk atmosfär riktigt så bra som några välplacerade vägglampor kan. Med snygga designs och mjukt ljus lyses utrymmen upp ur nya vinklar och ger de flesta rum en helt ny känsla. Hos Sleepo kan du hitta billiga vägglampor till riktigt bra kvalitet, vi har lampor till hallen såväl som till vardagsrummet. Ge hemmet en klassisk touch med spännande formade lampor och mässing, eller satsa på något mer modernt med skarpa kanter och kallare färger. Även en enkel, vit lampa kan göra susen, eller kanske något som liknar en gammal oljelampa för en lite mer unik touch.

Fina sänglampor till sovrummet

En snygg vägglampa kan göra enorm skillnad i hur ett rums känsla uppfattas, men en sänglampa är minst lika viktig för rummets atmosfär. En lampa med mjukt ljus låter trötta ögon skonsamt läsa i sängen på kvällen och stör inte alltför mycket om den måste tändas mitt i natten. På dagtid finns lampan där som en fin inredningsdetalj, vilket är halva en lampas syfte, trots allt. Oavsett vad du söker och hur du vill använda vägglampor och sänglampor i ditt hem, så hittar du garanterat något som faller dig i smaken bland alla intressanta produkter och alternativ här hos Sleepo.

Handla vägglampor hos Sleepo

För att du ska hitta något du gillar har vi ett stort sortiment med massor av olika sorters lampor. Söker du vägglampor i tenn online hittar du det här, precis som många andra modeller. Vi erbjuder fri frakt och retur samt 14 dagars öppet köp. Vi ser till att fixa snabb leverans så att du så snart som möjligt kan få hem, sätta upp och avnjuta dina nya lampor.