• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Lampor

Namn Pris Nyheter Popularitet
Visar 90 av 436 produkter

Köp snygga lampor online hos oss! 

Letar du efter snygga lampor till hemmet? Då har du verkligen kommit rätt. Här hittar du nämligen ett fantastiskt utbud av både taklampor, fönsterlampor, golvlampor, bordslampor och sänglampor från de kända designvaruhusen House Doctor, Afswedala och Fatboy. Flera modeller lämpade för hem med olika stilar. Inred med lampor och skapa ett behagligt ljus. Lys upp fönstret med någon av våra snygga fönsterlampor. Den yttre designen är given på alla våra lampor och du väljer själv vilken sorts glödlampa som du tycker ger bäst ljussken. Vill du ha tips på vilken lampa som passar bäst för ditt vardagsrum? Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig att hitta den perfekta lampan. Inred hemmet med flera ljuspunkter. Om du är ute efter superb köksbelysning, bänkbelysning, fönsterbelysning och ytterbelysning har du kommit helt rätt. Välj och vraka i vårt stora utbud av taklampor, golvlampor, bordslampor och fönsterlampor som ger dig den belysning just du önskar; funktionell, mysig eller skarp. Prova gärna att kombinera olika belysningskällor i ett och samma rum.

Lampor 

Lampor är en väsentlig del i att skapa trivsel i hemmet. Små eller stora, genomskinliga eller färgglada, till arbetet eller myskvällen: lampor kommer i alla olika former och används till det mesta. Därför bör du välja lampa med omsorg och se till att den passar in i rummets helhet. I Sleepos stora utbud av lampor online hittar du modeller för alla tillfällen och bidrar till att inredningen känns smakfull och harmonisk.

Taklampa

En taklampa skänker ljus åt hela rummet och gör det enklare att vistas i det. Med en snygg lampa i taket ger du vardagsrummet eller sovrummet en helt ny unik känsla. När du köper en taklampa bör du vara medveten om att den kan bli dominant och sätta sin egen prägel på rummet. Du kan även köpa en lampa som smälter in i inredningen och passar med stilen i övrigt.

Bordslampa

Med en bordslampa kan du skapa en mysigare stämning i hela rummet. En bordslampa med ett varmare ljus kan ställas på en byrå eller ett sidobord och kasta ett inbjudande sken över ditt hem. En bordslampa med ett mer riktat ljus kan istället användas för att skapa en effektiv arbetsplats. Dessutom kan du alltid leka med olika kombinationer för att hitta bordslampor som kompletterar varandra.

Golvlampa

När du köper en golvlampa får du inte bara en ljuskälla som lyser upp rummet och gör det möjligt att sitta i soffan och läsa eller syssla med handarbete. Du får också en inredningsdetalj som med fördel kan användas för att framhäva din egen inredningsstil. Med en golvlampa skapar du ett naturligt fokus på lampan utan att distrahera från dina andra möbler.

Vägglampa

Inget går upp mot en vägglampa när det kommer till att skapa en mysig och hemtrevlig atmosfär. Den kan antingen hängas upp vid fönstret eller så sätter du upp den direkt på väggen. Du kan anpassa glödlampans styrka efter dina egna preferenser och skapa rätt stämning i rummet. 

Utomhusbelysning

I Sverige har vi fått mörka kvällar och nätter under stora delar av året. Det är ett utmärkt tillfälle att göra det bästa av situationen och sätta upp en trevlig utomhusbelysning. Det gör att gäster känner sig välkomna till ditt hus och det blir roligare att komma hem efter en arbetsdag. 

Om du vill ha tips om hur du bäst inreder ditt hem med lampor kan du vända dig till oss på Sleepo. Vi besitter rätt kompetens för att kunna ge rådgivning kring inredning och vi hjälper dig gärna med dina frågor. I vårt utbud finns det ett stort utbud av lampor för både inomhus- och utomhusbruk.