• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Ethimo Sandy Solsäng - Grå Teak

Leveranstid: 8-12 vardagar
5 190 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

En modern och stilfull variant till en vanlig solsäng. Sandy solsäng erbjuder ett ställbart ryggstöd i teak och en 12 cm tjock liggdyna i Ethitex. Tillsammans skapar de en solsäng som sticker ut ur mängden och erbjuder dig en otrolig komfort.

Denna solsäng har en ram som är tillverkad i teak, som inte bara är snyggt utan även praktiskt på alla typer av möbler, speciellt utemöbler. All teak som Ethimo använder kommer från kontrollerade skogplanteringar i Thailand och Indonesien. Resultatet är ett högkvalitativt material som är utmärkt för utemöbler. Möblerna är särskilt motståndskraftiga mot temperaturförändringar, vatten, luftfuktighet och saltvatten.

Liggdynan är tillverkad i ett material som heter Ethitex. Detta är ett syntetiskt material tillverkat av en mix av andningbara och miljövänliga platsfibrer. Ethitex kännetecknas av att materialet har en otrolig tålighet samtidigt som det är väldigt luftigt och lättskött. Materialet är dessutom vattenavvisande och motståndskraftiga mot UV-strålning. Av dessa anledningar, tillsammans med att Ethitex är erbjuder en oslagbar komfort, använder Ethimo detta material till en mängd av sina solstolar och solsängar. 
 

- Material: Teak / Ethitex

- Mått (LxBxH): 185 x 70 x 66 cm

- Armstöd: Nej

- Vikt: 7 kg

- Ställbar i 6 positioner

- Färg på liggdyna: Grå

Om Ethimo
Det italienska utemöbelvarumärket Ethimo grundades i slutet på 70-talet av familjen Confidati som en spännande verksamhetssatsning där målet var att skapa stiliga och eleganta utemöbler som skulle bli en naturlig förlängning av hemmets invändiga inredning. När familjen Confidati anlade en pionodling växte behovet att välkomna de tusentals besökare som vallfärdade till pionodlingen med bekväma och snygga utemöbler och för drygt 30 år sedan levererades de första utemöblerna till den idag 15 hektar stora pionodlingen.

Ethimos kollektion består idag av alla sorters utemöbler, allt ifrån loungegrupper, solsängar och matgrupper till parasoller, utebelysning och hammockar. Med en maximal noggrannhet och stor omsorg skapar Ethimo detaljer som tillsammans med högkvalitativt material som stål, aluminium, teak, vintage patinerad teak samt flätad konstrotting bidrar till unika utemöbler. Den miljövänliga profil som företaget har idag återspeglar sig bland annat genom att man vid tillverkning av exempelvis teak endast använder sig av kontrollerade skogsodlingar som främjar skogsplanteringen och på så vis tillverkar ekologisk teak. All aluminium och stål som används genomgår en anti-gift behandling innan det färgas med miljövänlig färg medan allt LightWick material är återvinningsbart. 

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Ethimo

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating