• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Ethimo Ocean Stol - Grå 4-pack

Leveranstid: 8-12 vardagar
8 360 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Ocean är en stilren stol som passar utmärkt ute vid matbordet. Stolen är tillverkad i aluminium och finns i färgerna vit, grå, röd och blå. Ocean middagsstol är även stapelbar för att uppta minimalt med plats vid förvaring.

Stolen passar mycket bra till Ocean middagsbord.

Alla möbler i serien Ocean är tillverkade i Aluminium. All metall som Ethimo använder är behandlade för att säkerställa rostfrihet, optimal kvalité och bästa möjliga hållbarhet vid användning utomhus. När möblerna har färgats har Ethimo använt sig av färg som är anpassad för användning utomhus och som är fri från alla giftiga metaller. 

OBS! Stolen säljes i 4-pack! En artikel i kassan innebär köp av 4 stolar.

- Stol med armstöd

- Material: Aluminium 

- Mått (BxDxH): 60 x 60 x 83 cm

- Sitthöjd: 45 cm

- Stapelbar

Om Ethimo
Det italienska utemöbelvarumärket Ethimo grundades i slutet på 70-talet av familjen Confidati som en spännande verksamhetssatsning där målet var att skapa stiliga och eleganta utemöbler som skulle bli en naturlig förlängning av hemmets invändiga inredning. När familjen Confidati anlade en pionodling växte behovet att välkomna de tusentals besökare som vallfärdade till pionodlingen med bekväma och snygga utemöbler och för drygt 30 år sedan levererades de första utemöblerna till den idag 15 hektar stora pionodlingen.

Ethimos kollektion består idag av alla sorters utemöbler, allt ifrån loungegrupper, solsängar och matgrupper till parasoller, utebelysning och hammockar. Med en maximal noggrannhet och stor omsorg skapar Ethimo detaljer som tillsammans med högkvalitativt material som stål, aluminium, teak, vintage patinerad teak samt flätad konstrotting bidrar till unika utemöbler. Den miljövänliga profil som företaget har idag återspeglar sig bland annat genom att man vid tillverkning av exempelvis teak endast använder sig av kontrollerade skogsodlingar som främjar skogsplanteringen och på så vis tillverkar ekologisk teak. All aluminium och stål som används genomgår en anti-gift behandling innan det färgas med miljövänlig färg medan allt LightWick material är återvinningsbart.  

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Ethimo
Färg Grå

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating