• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Ethimo Ocean Runt Bord Ø120 - Vit

Leveranstid: 8-12 vardagar
11 490 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Detta runda bord ur Ocean kollektionen kan användas både som middagsbord och cafébord. Border har ett hål för parasoll ifall man önskar skugga under dagen. Ocean runt bord har plats för ca 6 personer vid en middag. Detta bord passar med många varianter av stolar, matcha gärna med din favorit för att få en komplett uteplats. 

Alla möbler i serien Ocean är tillverkade i Aluminium. All metall som Ethimo använder är behandlade för att säkerställa rostfrihet, optimal kvalité och bästa möjliga hållbarhet vid använding utomhus. När möblerna har färgats har Ethimo använt sig av färg som är anpassad för använding utomhus och som är fri från alla giftiga metaller.
 

- Runt matbord

- Material: Aluminium 

- Mått (DxH): 120 x 75 cm

- Antal sittplatser: 6 st

- Hål för parasoll

- Kräver viss montering

Om Ethimo
Det italienska utemöbelvarumärket Ethimo grundades i slutet på 70-talet av familjen Confidati som en spännande verksamhetssatsning där målet var att skapa stiliga och eleganta utemöbler som skulle bli en naturlig förlängning av hemmets invändiga inredning. När familjen Confidati anlade en pionodling växte behovet att välkomna de tusentals besökare som vallfärdade till pionodlingen med bekväma och snygga utemöbler och för drygt 30 år sedan levererades de första utemöblerna till den idag 15 hektar stora pionodlingen.

Ethimos kollektion består idag av alla sorters utemöbler, allt ifrån loungegrupper, solsängar och matgrupper till parasoller, utebelysning och hammockar. Med en maximal noggrannhet och stor omsorg skapar Ethimo detaljer som tillsammans med högkvalitativt material som stål, aluminium, teak, vintage patinerad teak samt flätad konstrotting bidrar till unika utemöbler. Den miljövänliga profil som företaget har idag återspeglar sig bland annat genom att man vid tillverkning av exempelvis teak endast använder sig av kontrollerade skogsodlingar som främjar skogsplanteringen och på så vis tillverkar ekologisk teak. All aluminium och stål som används genomgår en anti-gift behandling innan det färgas med miljövänlig färg medan allt LightWick material är återvinningsbart. Alla dessa faktorer bidrar till att idag göra Ethimo till ett av marknadens mest eftertraktade varumärke.  

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Ethimo

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating