• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Ethimo Meridien Karmstol - Teak/Aluminium 4-pack

Leveranstid: 8-12 vardagar
14 990 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Denna stol ur Meridien serien är otroligt bekväm och erbjuder din uteplats en sofistikerad känsla. Stolen är utmärkt att matcha med bord ur Meridien serien för att skapa en komplett matplats ute. 

Stolen finns också i en variant utan armstöd.

Alla möbler i Meridien serien är tillverkade av stabilt och miljövänligt aluminium som också är lättviktitgt. I Meridien serien möts aluminium och teak i en tidlös och sofistikerad kombination. Serien ger dig en unik möjlighet att matcha möblerna så som du önskar och skapa din egna loungegrupp eller matgrupp som du kommer kunna njuta av i många år framöver. All teak som Ethimo använder kommer från kontrollerade skogplanteringar i Thailand och Indonesien. Resultatet är ett högkvalitativt material som är utmärkt för utemöbler. Möblerna är särskilt motståndskraftiga mot temperaturförändringar, vatten, luftfuktighet och saltvatten.

OBS! Stolen säljes i 4-pack! En vald artikel i kassan innebär köp av 4 stolar. 

- Material: Teak & Aluminium

- Mått (BxDxH): 56 x 51 x 83 cm

- Sitthöjd: 45 cm

- Vikt: 5 kg 

- Armstöd: Ja

- Stapelbara

Om Ethimo
Det italienska utemöbelvarumärket Ethimo grundades i slutet på 70-talet av familjen Confidati som en spännande verksamhetssatsning där målet var att skapa stiliga och eleganta utemöbler som skulle bli en naturlig förlängning av hemmets invändiga inredning. När familjen Confidati anlade en pionodling växte behovet att välkomna de tusentals besökare som vallfärdade till pionodlingen med bekväma och snygga utemöbler och för drygt 30 år sedan levererades de första utemöblerna till den idag 15 hektar stora pionodlingen.

Ethimos kollektion består idag av alla sorters utemöbler, allt ifrån loungegrupper, solsängar och matgrupper till parasoller, utebelysning och hammockar. Med en maximal noggrannhet och stor omsorg skapar Ethimo detaljer som tillsammans med högkvalitativt material som stål, aluminium, teak, vintage patinerad teak samt flätad konstrotting bidrar till unika utemöbler. Den miljövänliga profil som företaget har idag återspeglar sig bland annat genom att man vid tillverkning av exempelvis teak endast använder sig av kontrollerade skogsodlingar som främjar skogsplanteringen och på så vis tillverkar ekologisk teak. All aluminium och stål som används genomgår en anti-gift behandling innan det färgas med miljövänlig färg medan allt LightWick material är återvinningsbart. 

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Ethimo

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating