• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Ethimo Infinity Soffbord Kvadrat - Vit Aluminium

Leveranstid: 8-12 vardagar
7 790 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Detta moderna soffbord ur Infinity kollektionen erbjuder ett stilrent alternativ för den som kräver ett modernt bord för uteplatsen. Matcha gärna med loungemöbler för att skapa en komplett uteplats.

Bordet finns även i rektangulär form samt i färgen grå. 

Infinity kollektionen tar sitt namn från de oändliga möjligheterna kollektionen erbjuder. Här ingår allt ifrån lounge delar som kan kombineras ihop enligt egna önskemål till eleganta mat- och cafégrupper. Detta soffbord är tillverkad av miljövänligt aluminium som både är lättviktigt och hållbart. Bordet ger din uteplats en sofistikerad känsla och passar utmärkt att ha som soffbord till en loungemodul ur Infinity kollektionen.
 

- Material: Aluminium

- Mått (LxBxH): 90 x 90 x 24 cm

- Vikt: 11 kg 

- Färg: Vit

Om Ethimo
Det italienska utemöbelvarumärket Ethimo grundades i slutet på 70-talet av familjen Confidati som en spännande verksamhetssatsning där målet var att skapa stiliga och eleganta utemöbler som skulle bli en naturlig förlängning av hemmets invändiga inredning. När familjen Confidati anlade en pionodling växte behovet att välkomna de tusentals besökare som vallfärdade till pionodlingen med bekväma och snygga utemöbler och för drygt 30 år sedan levererades de första utemöblerna till den idag 15 hektar stora pionodlingen.

Ethimos kollektion består idag av alla sorters utemöbler, allt ifrån loungegrupper, solsängar och matgrupper till parasoller, utebelysning och hammockar. Med en maximal noggrannhet och stor omsorg skapar Ethimo detaljer som tillsammans med högkvalitativt material som stål, aluminium, teak, vintage patinerad teak samt flätad konstrotting bidrar till unika utemöbler. Den miljövänliga profil som företaget har idag återspeglar sig bland annat genom att man vid tillverkning av exempelvis teak endast använder sig av kontrollerade skogsodlingar som främjar skogsplanteringen och på så vis tillverkar ekologisk teak. All aluminium och stål som används genomgår en anti-gift behandling innan det färgas med miljövänlig färg medan allt LightWick material är återvinningsbart. 

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Ethimo

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating