• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Ethimo Infinity Matbord 183x93 - Vit Lightwick/Aluminium

Leveranstid: 8-12 vardagar
Se alla stolar

Välj till stolar

Ethimo Infinity Karmstol - Vit Lightwick/Aluminium 4-pack

Ethimo Infinity Karmstol - Vit Lightwick/Aluminium 4-pack

+11 290 kr
Ethimo Infinity Stol - Vit Lightwick/Aluminium 4-pack

Ethimo Infinity Stol - Vit Lightwick/Aluminium 4-pack

+10 390 kr
14 990 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Detta moderna matbord ur Infinity kollektionen erbjuder ett stilrent alternativ för den som kräver ett modernt matbord för uteplatsen. Matcha gärna detta matbord med stolar ur Infinity kollektionen för att skapa en komplett matplats. 

Infinity kollektionen tar sitt namn från de oändliga möjligheterna kollektionen erbjuder. Här ingår allt ifrån lounge delar som kan kombineras ihop enligt egna önskemål till eleganta mat- och cafégrupper. Detta matbord är tillverkad av en mix mellan lightwick fibrer och miljövänligt aluminium. Lightwick fibrer är ett trådaktigt material som har vävts ihop i väl genomtänkta mönster för att erbjuda en stilren detalj. Denna kombination tillsammans med en lättviktig aluminiumram ger en känsla av sofistikerade och eleganta utemöbler som erbjuder både komfort och hållbarhet. 

OBS! Vid köp av stolar säljes dessa i 4-pack!

- Material: Lightwick & Aluminium

- Mått (LxBxH): 183 x 93 x 76 cm

- Vikt: 45 kg 

- Antal sittplatser: 8 st

- Kräver viss montering

Om Ethimo
Det italienska utemöbelvarumärket Ethimo grundades i slutet på 70-talet av familjen Confidati som en spännande verksamhetssatsning där målet var att skapa stiliga och eleganta utemöbler som skulle bli en naturlig förlängning av hemmets invändiga inredning. När familjen Confidati anlade en pionodling växte behovet att välkomna de tusentals besökare som vallfärdade till pionodlingen med bekväma och snygga utemöbler och för drygt 30 år sedan levererades de första utemöblerna till den idag 15 hektar stora pionodlingen.

Ethimos kollektion består idag av alla sorters utemöbler, allt ifrån loungegrupper, solsängar och matgrupper till parasoller, utebelysning och hammockar. Med en maximal noggrannhet och stor omsorg skapar Ethimo detaljer som tillsammans med högkvalitativt material som stål, aluminium, teak, vintage patinerad teak samt flätad konstrotting bidrar till unika utemöbler. Den miljövänliga profil som företaget har idag återspeglar sig bland annat genom att man vid tillverkning av exempelvis teak endast använder sig av kontrollerade skogsodlingar som främjar skogsplanteringen och på så vis tillverkar ekologisk teak. All aluminium och stål som används genomgår en anti-gift behandling innan det färgas med miljövänlig färg medan allt LightWick material är återvinningsbart. 

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Ethimo
Färg Vit

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating