• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Ethimo Essenza Matgrupp - Teak

Leveranstid: 8-12 vardagar
42 990 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Komplett matgrupp ur kollektionen Essenza. Matgruppen erbjuds här med ett stort och rymligt matbord samt fyra stolar. Border mäter 200x100 cm och erbjuder plats för upp till åtta personer. Vid önskemål kan flera stolar köpas till, dock endast i 4-pack. 

Alla möbler ut Essenza kollektionen är tillverkad av teak, som inte bara är snyggt utan även praktiskt på alla typer av möbler, speciellt utemöbler. Essenza kollektionen erbjuder detaljer i borstat stål som binder samman metall och teak. Dessa detaljer gör även att möbler ur Essenza kollektionen sticker ut jämfört med möbler i endast teak. All teak som Ethimo använder kommer från kontrollerade skogplanteringar i Thailand och Indonesien. Resultatet är ett högkvalitativt material som är utmärkt för utemöbler. Möblerna är särskilt motståndskraftiga mot temperaturförändringar, vatten, luftfuktighet och saltvatten.

OBS! Vid köp av extra stolar säljes dessa i 4-pack! En vald artikel i kassan innebär köp av 4 stolar.
 

- Matgrupp

- Material: Teak med list i borstad stål

- Mått Bord (LxBxH): 100 x 200 x 76 cm

- Mått Stolar (BxDxHxSitthöjd): 58 x 56 x 81 x 45 cm

- Antal sittplatser: 4 st

- Antal möjliga sittplatser vid bordet: 8 st

Om Ethimo
Det italienska utemöbelvarumärket Ethimo grundades i slutet på 70-talet av familjen Confidati som en spännande verksamhetssatsning där målet var att skapa stiliga och eleganta utemöbler som skulle bli en naturlig förlängning av hemmets invändiga inredning. När familjen Confidati anlade en pionodling växte behovet att välkomna de tusentals besökare som vallfärdade till pionodlingen med bekväma och snygga utemöbler och för drygt 30 år sedan levererades de första utemöblerna till den idag 15 hektar stora pionodlingen.

Ethimos kollektion består idag av alla sorters utemöbler, allt ifrån loungegrupper, solsängar och matgrupper till parasoller, utebelysning och hammockar. Med en maximal noggrannhet och stor omsorg skapar Ethimo detaljer som tillsammans med högkvalitativt material som stål, aluminium, teak, vintage patinerad teak samt flätad konstrotting bidrar till unika utemöbler. Den miljövänliga profil som företaget har idag återspeglar sig bland annat genom att man vid tillverkning av exempelvis teak endast använder sig av kontrollerade skogsodlingar som främjar skogsplanteringen och på så vis tillverkar ekologisk teak. All aluminium och stål som används genomgår en anti-gift behandling innan det färgas med miljövänlig färg medan allt LightWick material är återvinningsbart. 

 

 

 

 

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Ethimo

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating