• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
            till 15 jan!

Barnkuddar

Barnkuddar

Barnkuddar ska vara mjuka, sköna, trygga och allergitestade. Välj dunkuddar från Sleepo så gör du ett bra val. Vi lovar kvalitet från första fjädern fram till den färdiga kudden.

Barnkuddar av naturmaterial

Sleepo har ett stort urval av naturliga kuddar av dun och bomull. Dunet som används genomgår strikta kontroller både vad gäller kvalitet, hygien och djurskydd. Överdraget är gjort i renaste bomull och fyllningen är 90% moulard dun. Alla barnkuddar håller en hög kvalitet och väljer du dunkuddar från Norsk Dun får du dessutom 10 års garanti. Norsk Duns kollektion för barn, Dozy Dun, har kuddar för vagn, vagga och spjälsäng. Du kan välja mellan låg eller medium höjd beroende på vad ditt barn trivs bäst med. Gör ett bra val och unna ditt barn det bästa för en god sömn.

Godkända barnkuddar för trygg sömn

Kudden är en viktig del i livet. Det är där den lilla ska känna sig trygg och somna in. Med en mjuk och mysig kudde är det lättare att låta John Blund komma. Som förälder kan du också känna dig lugn av att veta det material som används till en Dozy Dun kudde är godkänt av norska astma och allergiförbundet. Barnkuddar och barntäcken från Dozy Dun har dessutom tätt yttertyg av ren bomull som skyddar mot kvalster. Det har dessutom visat sig att om man följer skötselråden blir dun inte utsatt för kvalster. Alla råvaror som används i produkterna är handplockade av experter.

Sleepo handplockar produkter

Sleepo har valt barnkuddar från Dozy Dun. Märket Norsk Dun har med sin barnkollektion Dozy Dun tagit fram sköna och mjuka kuddar för vagnen, vaggan och spjälsängen. När du vill ha kvalitet och service kan du lita på Sleepo som handplockar det bästa från de främsta leverantörerna. Vi levererar snabbt och fraktfritt. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med produkten har du 14 dagars öppet köp.